Menjadi Cemerlang! (Dedikasi untuk SMK DD1)

Kursus motivasi kecemerlangan di SMK Damansara Damai 1 menemukan saya dengan guru-guru yang dedikasi dan ikhlas membangunkan para pelajar sebagai insan cemerlang…juga dengan anak-anak pelajar yang bersemangat serta sentiasa positif untuk menjadi generasi cemerlang masa depan. Syabas dan didoakan kepada semua calon PMR dan SPM ‘all the best’ dan ‘be the bestest’. Untuk semua guru dan pelajar yang inginkan bahan slaid ceramah, sila dapatkan di sini…semoga dapat dimanfaatkan!